Eénmalige gift

U kunt Scouting regio Rond de Rotte op verschillende manieren ondersteunen. Daarmee maakt u het mogelijk dat we Scoutinggroepen in de regio beter kunnen ondersteunen door mooie projecten te realiseren.

De regio ondersteunt de groepen op verschillende gebieden zoals:

• Competentie ontwikkeling van scouting leiding
  • Bestuurscoaching en groepsontwikkeling
  • Regels en wetgeving
  • Regionaal spelaanbod en -activiteiten

Een eenmalige gift of schenking kunt doen door het overmaken van het door u beoogde bedrag onder vermelding van ‘gift’ of ‘schenking’: St. Scouting Rond de Rotte – IBAN bankrekening: NL28INGB0008027721.