Steun scouting

Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te Tien manieren om eindjes aan elkaar te leren knopen.ontwikkelen. Om ook in de toekomst voor deze prachtige vrijetijdsbesteding te kunnen zorgen, worden Scoutinggroepen ondersteund door de regio, wordt het Scoutingspel verder ontwikkeld en worden leidinggevenden op een goede manier getraind. Draagt u hierin bij?

Met bijvoorbeeld het meespelen in de Nationale Scoutingloterij, meedoen aan de actie van Jantje Beton of een schenking te doen.

Naast deze manieren kunt u ook natuurlijk ook bijdragen door de inzet van uw tijd, energie of contacten. Op onze vacaturepagina vindt u actuele projecten en vacatures. Maar u kunt natuurlijk ook direct met ons contact opnemen via secretaris@rondderotte.scouting.nl om de mogelijkheden voor u te bespreken.