Regiobestuur

Het bestuur van scouting regio Rond de Rotte zorgt ervoor dat de diverse vrijwilligersteams, zoals de cirkels volledig in staat zijn hun taak uit te voeren. Het bestuur ondersteunt de meer dan 40 scoutinggroepen om zicht te blijven ontwikkelen, te groeien en om hun kennis en ervaring met elkaar te kunnen delen.

We vertegenwoordigen Scouting ook naar de verschillende gemeentes, politieke partijen en andere belanghebbende groepen.

Het regiobestuur bestaat uit de volgende leden:

• Voorzitter
  • Penningmeester
  • Secretaris
  • Bestuurslid spel
  • Bestuurslid Scouting Academy
  • Afgevaardigde Landelijke Raad
  • Afgevaardigde Admiraliteit

Het regiobestuur wordt op meerdere gebieden ondersteund door een team enthousiaste vrijwilligers. Zo zijn er vrijwilligers die zich inzetten voor het beheer van onze website en Facebook-pagina, die zaken rondom subsidies/vergunningen en dergelijke uitzoeken en projecten op het gebied van bijvoorbeeld spelkwaliteit.