Ontdek scouting

Scoutingregio “Rond de Rotte” beslaat geheel Rotterdam plus de gemeentes Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en de kern Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland).

In dit gebied zijn er meer dan 40 Scoutinggroepen actief, die in totaal ongeveer 2.000 jeugdleden en 800 kader- en bestuursleden voorzien van een fijne, zinvolle en leerzame vrijetijdsbesteding. Op de kleine kaart aan de rechterkant staan alle groepen in onze regio. Je kunt de kaart vergroten door op [ ] te klikken.

Een overzicht van onze scoutinggroepen toont je direct de websites en de plaatsen waar zij gevestigd zijn.

Binnen onze regio zijn er verschillende soorten Scoutinggroepen, meer hierover vind je op deze pagina.