Zeeverkennersgroep Robert Baden-Powell viert 30-jarig jubileum

10 oktober 2015

zeeverkenners-robert-baden-powell-bestaan-30-jaarDe Zeeverkennersgroep Robert Baden-Powell is een Scoutinggroep aan de Groenedijk waar het om water draait. Zaterdag 10 oktober kon je tijdens een open dag zien en beleven wat dat inhoudt: een bootje knutselen en deze ook echt laten varen, rond een kampvuur een broodje bakken of langs een spectaculaire kabelbaan naar beneden te vliegen. Maar het leukste is een rondvaart over de IJssel met het vlaggenschip de Keteldiep of een rondje zeilen met een van de lelievletten van de groep.

Bekijk de foto’s en activiteiten van de groep op hun Facebook-pagina.