Scouting Hoogvliet opent nieuw clubgebouw!

3 oktober 2015

Op zaterdag 3 oktober kon was het groot feest bij Scouting Hoogvliet. Op deze dag was de officiële opening van het nieuwe clubgebouw.

In de nacht van 27 op 28 april 2011 is het clubhuis van Scouting Hoogvliet voor de tweede maal in 25 jaar door brandstichting verwoest. Het gebouw was zodanig aangetast dat de enige optie, afbreken en herbouwen was.
Aangezien op de oude locatie (Groothoefblad) weinig sociale controle van omwonenden was werd er vaak in het clubhuis ingebroken. De leiding en het bestuur hebben mede hierdoor in 2012 besloten om definitief naar de huidige locatie (Rietvoornstraat) te verhuizen.
De afgelopen jaren is door de Scouting groep hard gewerkt aan de realisatie van het nieuw gebouw.