Praktijkbegeleidersbijeenkomst 9 juni

18 april 2016

Een avond om kennis en ervaringen met elkaar te delen

Als praktijkbegeleider bewaak en optimaliseer je de kwaliteit van het spel en de vrijwilligers in de groep. Op donderdag 9 juni organiseren we speciaal voor alle praktijkbegeleiders in de regio’s Rond de Rotte en Maasdelta een bijeenkomst waar de punten waar je in de praktijk tegen aan loopt centraal staat. Daarnaast informeren we je over nieuwe kwalificaties die behaald kunnen worden, zoals voor de Rover scouts, en andere grote projecten die er aan komen.

Lees via de website van Scouting Academy Rotterdam-Rijnmond het volledige bericht

Scouting Academy Rotterdam-Rijnmond