Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.scoutingregiorotterdam.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.scoutingregiorotterdam.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Scouting regio Rond de Rotte

Regio Rond de Rotte

Scouting in Rotterdam en omstreken

Nu op Facebook

Links

Scoutingregio Maasdelta

Scouting regio Maasdelta zijn onze buren. Bij deze regio zijn de Scoutinggroepen aangesloten in Schiedam tot en met Ouddorp.

Website: http://maasdelta.scouting.nl/
E-mail: secretariaat@maasdelta.scouting.nl

Scoutshop Rotterdam

In de Scout Shop Rotterdam helpen ze je graag aan alle spullen die je nodig hebt. Zo kan je bij hen terecht voor de Scoutfit kleding, dassen, insignes, maar ook voor boeken, kompassen, zakmessen, kampeermateriaal en nog veel meer…

Heemraadssingel 129, Rotterdam

Website: http://www.scoutshoprotterdam.nl/
E-mail: scoutshoprotterdam@scouting.nl

Scoutingmuseum “De Ducdalf”

Scoutingmuseum “De Ducdalf” heeft als doelstelling om de geschiedenis van de Padvinderij van vroeger en Scouting van nu voor het nageslacht te bewaren. Het museum geeft een beeld van de geschiedenis van Scouting aan de hand van oude uniformen, insignes, voorwerpen, foto’s, enz. Daarnaast is er een uitgebreide bibliotheek van ruim 1500 boeken en boekwerken over Scouting en een omvangrijke verzameling Scouting tijdschriften. Neem ook eens een kijkje in het verleden van Scouting.

Heemraadssingel 129, Rotterdam

Tel: 0186-601772 (voor meer informatie of een afspraak)
Tel: 06-33053100 (het museum direct)

Website: http://www.scoutmuseum.nl
E-mail: info@scoutmuseum.nl

Scout Centrum Rotterdam

Zoek je een leuke plek om met een groep te overnachten, dan ben je bij het Scoutcentrum aan het goede adres. Het Scoutcentrum ligt op enkele kilometers van het centrum van Rotterdam, in een prachtige, rustige en groene omgeving. Je kunt het gehele jaar door kamperen, overnachten in de kampeerboerderij of bivakkeren in een van de trekkershutten.
‘s-Gravenweg 101, Capelle aan den IJssel
Tel: 010-4505358

Website: http://www.scoutcentrumrotterdam.nl/

E-mail: info@scoutcentrumrotterdam.nl

Kampeerterrein Rottemeren

Binnen de gemeentegrenzen van het dorpje Bleiswijk bevindt zich het recreatiegebied van de Rottemeren. Het gebied is rijk aan planten, dieren en natuurschoon en biedt talloze mogelijkheden. Het scoutingkampeerterrein ligt bijna aan de oever van de Rotte en biedt kampeermogelijkheden voor weekend- en weekkampen.

Koollaan 1a, Bleiswijk
Tel: 010-4509541

Website: http://www.scoutingrottemeren.nl/
E-mail: adevries@box.nl

Scouting Academy Rotterdam-Rijnmond

Scouting Academy Rotterdam-Rijnmond is een samenwerkingsverband tussen de regio’s Rond de Rotte en Maasdelta. Zij werken samen om kaderleden te ondersteunen bij hun ontwikkeling, zodat zij voldoende deskundigheid op zak hebben om hun functie binnen Scouting te vervullen.

Website: https://www.scoutingacademyrijnmond.nl
E-mail: info@scoutingacademyrijnmond.nl

Landelijk Service Centrum Scouting Nederland

Larikslaan 5, Leusden
Tel: 033-4960911

Website: https://www.scouting.nl/
E-mail: info@scouting.nl