7 december is het nationale vrijwilligersdag

7 december 2015

vrijwilliger-bij-scouting-trots-op-je

Op 7 december 2015 is het nationale vrijwilligersdag. Binnen Scouting regio Rond de Rotte zijn er ongeveer 800 vrijwilligers die zich vol passie inzetten voor Scouting.

Er zijn veel vrijwilligers die zich bij de Scoutinggroepen inzetten als leidinggevende, bestuurslid, kookstaf, medewerkers die zich inzetten voor gebouwen en terreinen.

Ook op regioniveau hebben we vrijwilligers die zich continue inzetten voor Scouting. Denk hierbij aan trainers, cirkelcoördinatoren, praktijkcoaches, bestuursleden en mensen die zich voor speciale projecten inzetten.

Onze vrijwilligers zorgen voor avontuur, plezier, vriendschap en zelfvertrouwen! Wij zijn trots op onze vrijwilligers en willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor jullie inzet!